PLAN STORY (ဝဒူဆိုင်းပန်)

ကချင်ရိုးရာအစားအစာများကို သမရိုးကျစားသောက်မှုပုံစံမှ အသင့်စားသောက်မှုပုံစံအဖြစ် ပြောင်းလဲထုတ်လုပ်ပြီး မြန်မာပြည်အနှံ့ ဖြန့်ချိနေခြင်းနှင့်ပတ်သက်ပြီး ကချင်ပြည်နယ် စက်မှုကြီးကြပ်ရေးနှင့် စစ်ဆေးရေးဦးစီးဌာနမှ ညွှန်ကြားရေးမှူး ဦးဝင်းနိုင်၊ ဝဒူဆိုင်းပန် ကချင်ရိုးရာအသင့်စား အသားခြောက်လုပ်ငန်းမှ ဒေါ်ဆိုင်းပန်၊ ရန်ကုန် ကိုယ်စားလှယ် ကိုဇင်ကိုထက်တို့နှင့် ဆက်သွယ်မေးမြန်းထားပါသည်။