နေပြည်တော်အတွင်း ဒေသထွက်မျှစ်ကို တန်ဖိုးမြှင့်အသင့်စား အစားအစာအဖြစ် ထုတ်လုပ်လျက်ရှိ

နေပြည်တော်အတွင်း ဒေသထွက်မျှစ်ကို တန်ဖိုးမြှင့်အသင့်စား အစားအစာအဖြစ် ထုတ်လုပ်လျက်ရှိသည်ဟု နေပြည်တော် အသေးစားစက်မှုလက်မှု လုပ်ငန်းဦးစီးဌာနမှ ညွှန်ကြားရေးမှူး ဒေါ်မိုးမိုးအေး၏ ပြောကြားချက်အရ သိရသည်။ မြန်မာ့အသံသတင်းထောက် နေမိုးသွင်က ဆက်သွယ်မေးမြန်းထားပါသည်။